B&B Arenberghoeve

Omschrijving

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken... Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander, Leon en Victor ontvangen je met open armen!

Op deze plek kun je genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm. Word wakker met zicht op grazende schapen, scharrelende kippen en akkers zo ver je kunt kijken. Mireille en Alexander bezorgen je een onvergetelijke ervaring, vanaf het welkomstdrankje tot het moment dat je voldaan terugkeert naar huis.

Locatie adres

Nieuw-Arenbergstraat 8
9130 Beveren-Waas (Kieldrecht)

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

DEBUG