Café 't Verdronken Land

Omschrijving

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, overal is wel iets te zien. Het is museum waardig!

Gastvrouwen Sofie en haar moeder Gina heten je altijd welkom met een lach en tappen met plezier een lekkere pint voor jouw gezelschap! Iets te eten erbij? Hun eerlijke keuken bereidt de lekkerste gerechten.

Een bezoek aan Café ‘t Verdronken Land combineer je natuurlijk met een bezoekje aan het Verdronken Land van Saeftinghe. In dit uitgestrekte oerlandschap zie, ruik en ervaar je het ritme van het getij, de invloed van de zee en van de rivier de Schelde. Wandel zelfstandig over het Plankierpad óf ontdek het gebied onder begeleiding van een gids. Bij terugkomst zorgen Gina en Sofie voor iets lekkers!

Locatie adres

Koninginnestraat 21
4568 PT Nieuw-Namen

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar

Camping Fort Bedmar is een gezellige familiecamping in De Klinge-Waas. Een verblijf op de gezellige camping staat garant voor ontspanning, rust en recreatie in een prachtige omgeving. Kom eens langs, geniet van de natuur en de stilte en kom tot rust.

Meer info

Saeftingherhof

Saeftingherhof

In de Belgische Prosperpolder is het rundveebedrijf Het Saeftingherhof te vinden. Hun Belgische witblauw vleesveerunderen grazen gedurende zes maanden per jaar in de slikken en schorren van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Kom eens een kijkje nemen!

Meer info

IJshoeve de Boey

IJshoeve de Boey

In de polders van Sint-Gillis-Waas wordt dagelijks dagvers ambachtelijk ijs gemaakt. Dit van de eigen melk van familie de Boey. Ter plaatse genieten van een coupe of kijken hoe het eraan toe gaat op de boerderij? Wees welkom op IJshoeve de Boey.

Meer info

Op de Mariahoeve

Op de Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe ligt De Mariahoeve. Deze hoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. 'Boer'gondisch genieten doe je op De Mariahoeve.

Meer info

DEBUG