Op de Mariahoeve

Omschrijving

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt De Mariahoeve. De Mariahoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. Ook vinden er vanuit het loonbedrijf agrarische activiteiten plaats.

De familie van Wesemael laat je op hun boerenerf graag kennismaken met het boerenbuitenleven. Met plezier stellen ze een arrangement voor je gezelschap samen. Een halve dag, een hele dag, een lunch of een diner? Alles is mogelijk.​

In hun sfeervolle boerenschuur ontvangen ze met veel plezier families, verenigingen, bedrijven en vriendengroepen. Wees welkom op De Mariahoeve!

Locatie adres

Koninginnestraat 2
4568 PT Nieuw Namen

TelefoonE-mailWebsite

Laat je inspireren...

B&B Het Verborgen Geluk

B&B Het Verborgen Geluk

Verborgen in de leegte van de polder. Het geluk met persoonlijke aandacht. Dat is de luxe boutique Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk in het Zeeuws-Vlaamse Emmadorp.

Meer info

Café 't Verdronken Land

Café 't Verdronken Land

In Café ’t Verdronken Land is de tijd stil blijven staan… Dit huiskamercafé is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke geschiedenis en dat zie je. Tijdens een bezoekje aan dit unieke café kijk je je ogen uit, het is museum waardig!

Meer info

Voedselbron Graauw

Voedselbron Graauw

Wil je je hoofd leegmaken, ontspannen en energie op doen? Dan is de Voedselbron in Graauw de plek waar je moet zijn! Emiel en Sonja geloven dat je gelukkiger bent wanneer je ontspannen ben, deze ontspanning bieden ze je dan ook graag.

Meer info

B&B Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve

Een actieve boerderij waar je kunt verblijven om de Belgische Wase Polders in al hun facetten te ontdekken. Dat is de Arenberghoeve. Mireille, Alexander en hun kinderen ontvangen je met open armen! Genieten van het hoevetoerisme in zijn zuiverste vorm.

Meer info

DEBUG